Nieuwsbrief Fortunautic Woodship 2015-1 Nieuwe website
View this email in your browser

Nieuwe website Fortunautic Woodship 2015-1

De verhuurder van Zeiljachten, Waarschepen vanuit Harlingen voor op de Waddenzee, het Unieke Natuurgebied!!

In deze nieuwsbrief willen we je informeren over de lancering van onze nieuwe Website met daarop veel Acties, nieuwe mogelijkheden en wetenswaardigheden. 


De nieuwe website: Op de oude website waren alle onderdelen waar Fortunautic Woodship zich mee bezig houdt opgenomen. We hebben nu onderscheid gemaakt tussen de Verhuur, Cursus, Meezeilen - Zeezeilen en Verkoop: De 'zomer' activiteiten. En op een andere website het Bouwen, Stalling, Onderhoud - Reparatie van houten zeiljachten: De 'winter' activiteiten. Op de nieuwe website krijg je de belangrijkste informatie al aan het begin van de home-page. En de nieuwe website is ‘levendiger’ geworden met veel links naar wetenswaardigheden over het zeilen op de Waddenzee.
 

Ga naar het vertrouwde adres voor het zeilen op de Waddenzee vanuit Harlingen naar www.fortunautic.nl

De acties:

Wij zijn trots op onze nieuwe website en daarom willen we je laten profiteren van de onderstaande...... acties;
  1. We geven in maart op de vermelde prijzen op de website 10% korting.
  2. Voor de huurders, cursisten van de afgelopen jaren geven we nog eens 5% extra korting.
  3. En de eerste 10 boekingen vanaf 4 t/m 18 maart krijgen bij het inschepen een verrassingspakket t.w.v. + € 25,-.
  4. Wegens succes van het afgelopen jaar wordt de gratis cursus van een dagdeel “Varen op de motor” dit jaar in april en mei herhaald. Dit alleen voor de man - vrouw achter de Schipper. Aanvragen via de website -> Cursus volgen. Alleen mogelijk op dinsdag- en donderdagmiddag.
Nieuw dit jaar:
Uitnodiging: Aan de Managers van bedrijven en instellingen om met een kleine groep (max. 5 pers.) een "Training" op de Waddenzee te houden. Wij kunnen hierin faciliteren om met een kajuitzeiljacht twee tot meerdere dagen de Waddenzee te verkennen. Van geheel zelf verzorgend tot de volledige invulling met Schipper - Instructeur t/m de catering.
De Schepen:

Fortuna: Ligt nu in onze hal aan de Oude Trekweg en wordt weer flink onderhanden genomen, zodat deze “Oude Dame” komend seizoen voor 100% inzetbaar is voor de Verhuur, Cursus, Meezeilen en/of Zeezeilen. Het eerste weekend dat de Fortuna weer gehuurd kan worden is het paasweekend vanaf vrijdagavond 3 april t/m maandag 6 april.

Tyler's Toast: Daarnaast wordt er hard gewerkt aan een nieuwe telg voor de verhuur, een Waarschip 725 (26ft, met inbouw Yanmar 9pk diesel motor), ook wel kwart tonner genoemd. De W725 staat bekend als een zeer snelle zeiler en heeft in zijn categorie al vele prijzen gewonnen in grote wedstrijden. De Tyler's Toast kan gehuurd worden vanaf juni.

Oproep aan de bezitters van Waarschepen, b.v. type 28LD, 870, 900(+), 36LD en 1076 voor zowel de Verkoop, Verhuur of combinatie daarvan. Vraag de mogelijkheden aan via de Website.

De Winter activiteiten De website voor de 'Winter' activiteiten, zoals Stalling en Onderhoud is nog in aanbouw. We laten je weten wanneer dit deel van de website online wordt gezet.
Copyright © 2015 Fortunautic, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp