Copy
Comfort Heating Infrared Technology B.V. nieuwsbrief mei 2018.
Hier vindt u informatie over onze infrarood verwarmingspanelen, infrarood en Comfort Heating Infrared Technology B.V.
Algemene Verordening Gegevensbescherming
Uw gegevens nog veiliger dankzij de AVG
 

Vanaf 25 mei 2018 gaat de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) in, hierdoor is uw persoonlijke data nog beter beveiligd op Europees niveau.

Comfort Heating Infrared Technology gaat zoals voorheen zorgvuldig om met uw gegevens, uw persoonlijke gegevens zijn bij ons dus veilig.

Wij willen u graag op de hoogte houden van het laatste nieuws omtrent infraroodverwarming en energiestukken via onze maandelijkse nieuwsbrieven. Wenst u geen nieuwsbrieven meer te ontvangen via email? Reply dan op deze nieuwsbrief zodat wij u uit het systeem kunnen halen.

.

Afmelden nieuwsbrief Comfort Heating
Herzien
privacybeleid

Inzage in ons herziene privacybeleid

Comfort Heating Infrared Technology heeft met betrekking tot de nieuwe privacy wetgeving AVG de privacyverklaring aangepast van zowel de website als de webshop. Voor verdere vragen en/of onduidelijkheden kunt u contact opnemen met onze sales afdeling. 

Website
Om uw gegevens te waarborgen en u op de hoogte te stellen van de wijze waarop wij met uw persoonlijke gegevens omgaan kunt u op de website van Comfort Heating het privacybeleid inzien

Webshop
De herziene privacy policy van de Comfort Heating Infrared Technology webshop kunt u hier terugvinden. U kunt deze ook via de mail opvragen.  


 

Een belangrijk verzoek aan u
Comfort Heating Infrared Technology B.V. is er volledig op gericht om de informatievoorziening zo goed mogelijk uit te voeren. Hierdoor zouden wij graag feedback en input hebben van gewaardeerde klanten en geïnteresseerden zoals uzelf. Volg ons op Twitter @Comf_Heat_I_T_ en laat ons weten wat u vindt van onze producten en informatievoorziening. Natuurlijk kunt u ons ook vinden op Facebook en LinkedIn en is ook hier uw feedback welkom. Uw feedback maakt ons sterker en gerichter.

Bedankt,
Comfort Heating Infrared Technology B.V.
Volg ons op Twitter   Like ons op Facebook   Stuur door naar een vriend 
Copyright © *2018* *Comfort Heating Infrared Technology B.V.*, All rights reserved.