Copy
Invitasjon fra Foreningen Norden Oslo:
Jubileumskonsert og utstillingsåpning i Det norske teatret 
Klikk her for å åpne denne eposten i nettleseren.
Trio DaNoIs

Jubileumskonsert med Trio DaNoIs 


Foreningen Norden Oslo inviterer til en gratis jubileumskonsert med Trio DaNoIs søndag 24. november kl. 13.00 - 15.00 i Det norske teatrets foaje, Bikuben. 

I tillegg til et variert program med klassisk nordisk musikk, vil Trio DaNoIs fremføre verket "En hilsen til Norden". Verket er skrevet av komponisten Morten Gaathaug i anledning Foreningen Nordens 100-årsjubileum. Komponisten vil være til stede under konserten.

Konserten varer i ca 45 minutter. I etterkant blir det tid til hyggelig mingel. Kafeen vil være åpen.

Under arrangementet vil det være mulig å se Foreningen Nordens jubileumsutstilling. Dette er en plakatutstilling som beskriver foreningens 100-årige historie i tekst og bilder. Utstillingen vil turnere rundt om i landet. 

Arrangementet er gratis, men vi ber om din påmelding innen torsdag 21. november. Velkommen! 


Trio DaNoIs består av hornisten Pernille Kaarslev og pianistene Jónína Erna Arnárdottír og Morten Fagerli. Trioen har siden 2014 fremmet nordisk musikk og musikkkultur med fremføring av musikk komponert av danske, norske og islandske komponister. Trioen har fremført nær 70 konserter i 10 europeiske land og USA. Det nordiske er det selvsagte sentrum i trioens konserter. I 2018 var gruppens hovedtema 100-årsjubileet for Islands selvstendighet 1. desember, og i 2019 har de feiret det nordiske når Foreningen Norden i Norge, Danmark og Sverige fyller 100 år. 

 

Medlemstilbud 


Som medlem i Foreningen Norden kan du nyte godt av et stadig økende antall medlemsfordeler. Mange har allerede benyttet seg av våre gode samarbeid med DFDS, Nordic Choice Hotels og Scandic Hotels. Vi jobber kontinuerlig med å inngå nye avtaler slik at du skal få mest mulig ut av ditt medlemskap i Foreningen Norden.
 

Takk for at du er medlem! 

Medlemstilbud DFDS
Gode tilbud til Foreningen Nordens medlemmer fra DFDS! 

Unn deg et cruise i dag og reis 2 for 1 på cruise i alle Standard innvendige lugarer på utvalgte datoer frem til 31. mars 2020 – du sparer 50 %. I tillegg kan du spare inntil 20 % på alle Standard innvendige lugarer ved avreise i uke 40, 42, 7 og 8.
Se alle rabattene fra DFDS her
Følg oss på Facebook
Følg oss på Facebook
Finn oss på Twitter
Finn oss på Twitter
Gå til www.norden.no
Gå til www.norden.no
Send oss en e-post
Send oss en e-post
Foreningen Norden arbeider for å styrke og utvikle et folkelig nordisk samarbeid for alle som bor i Norden. Foreningen skaper møteplasser og formidler kunnskap om nordisk språk, historie og samfunnsforhold samt bidrar til å fjerne grensehindre.
 
Foreningen Norden Oslo
oslo@norden.no


 
Vår adresse er:
Foreningen Norden
Harbitzalléen 24, Oslo, Norge
Oslo, Oslo 0275
Norway

Add us to your address book
© 2020 Foreningen Norden