Copy
Bekijk deze e-mail in je browser

Nieuwsbrief PVOO - september 2022
Beste leden,

En opnieuw ontdekten de leden van onze ondernemersclub een verborgen schat. Na de bezoeken eerder aan Duinzigt en Cultuurhuis de Paulus, werd opnieuw een parel ontdekt van bruisend ondernemerschap. Dit keer waren we te gast bij ons lid Pieter Wildoër die samen met zijn compagnon Nico van Duijn de bedrijfsverzamelgebouwen aan de Rhijngeesterstraatweg exploiteren. Een gebouwencomplex dat voorheen in bezit was van de familie Proper. Bij het langsrijden, herkennen we al snel de vestiging van Van Lanschot. Maar ook de bedrijven daarachter zijn zeer de moeite van het bezoeken waard. De in groten getale opgekomen leden en genodigden keken hun ogen uit bij het zien van de Porsches, Lamborghini’s en andere snelle jongens op de weg, die in deze ruime locatie worden gestald, verkocht en opgeknapt. Maar ook presenteerden zich de andere bedrijven die hier een uitstekende plek vonden voor hun bedrijfsuitoefening.

Bezoek nieuwe wethouder

Met een delegatie van ons bestuur waren we onlangs te gast bij de nieuwe wethouder Elfred Bus. De wethouder gaf blijk van zijn interesse in wat ondernemers in Oegstgeest bezighoudt. Wij hebben aangegeven hun belangen daarin te ondersteunen en te behartigen. Vervolgafspraken zijn gemaakt om een aantal thema’s nog eens nader uit te diepen. Zo bespreken wij de belangen die we hebben in de regio. Wat kan Economie071 voor ons betekenen? Ook de invulling van het spreekuur komt aan de orde. De vraag die wij ons stellen is hoe we elkaar kunnen versterken in het strategisch ontwikkelen van Oegstgeest. We denken dan aan versterking van de winkelgebieden en de diverse bedrijventerreinen. Binnenkort vervolgen wij onze contacten en houden ons aanbevolen voor input en suggesties van onze leden.

Werkgroepen gestart

De werkgroepen waar ca. 10 van onze leden hun schouders onder zetten, zijn gestart. In een drietal clusters wordt nu gekeken naar activiteiten en creatieve suggesties die ons verder helpen met de vragen;
  • Hoe we ons 20-jarig jubileum in 2023 gaan vieren en organiseren.
  • Wat we moeten doen om ons als businessclub aantrekkelijk te maken voor de instroom van nieuwe en graag ook jonge ondernemers.
  • Welke communicatiemiddelen we inzetten om onze leden en onze buitenwereld te blijven boeien met onze missie.
Kortom: werk aan de winkel. En de winkel is ook voor nieuwe instroom en deelname aan de werkgroepen nog steeds geopend. 
Meld je aan

Bijeenkomst oktober

Accountantskantoor van Wezel heeft ons uitgenodigd om donderdag 6 oktober en zal gastheer zijn van onze bijeenkomst. Marcel van Wezel zal dan zijn visie geven op de inhoud en consequenties van de dan verschenen miljoenennota van het kabinet op Prinsjesdag. Wat betekent dat voor de ondernemers? Waar moeten ondernemers rekening mee houden en op voorbereid zijn? Wat ons betreft start hiermee een goede gewoonte van het PVOO om de kennis van leden over te dragen. De uitnodiging volgt. 
Uitnodiging: inspiratie-event ‘Laat digitalisering voor je werken’
Gedigitaliseerde bedrijven boeken betere resultaten. Wil jij weten hoe? Kom dan op 29 september langs en leer hoe ondernemers uit de Leidse regio dit hebben aangepakt. Volg ook twee powersessies voor concrete tips van experts. Na afloop kunnen deelnemers als eerste aanspraak maken op de extra vouchers die beschikbaar komen.
Meer informatie en aanmelden
Oktober staat in Oegstgeest in het teken van Wolkers
Elk jaar organiseert Dorpsmarketing Oegstgeest samen met haar partners verschillende activiteiten rondom de beeldhouwer, schrijver en kunstenaar. In 2022 is het 15 jaargeleden dat Wolkers is overleden. Bekijk hier de flyer met alle activiteiten in oktober. 

Over PVOO: Hét Platform voor Ondernemers uit Oegstgeest

Sinds 2003 heeft Platform Voor Ondernemers Oegstgeest een groot netwerk met meer dan 200 leden opgebouwd. PVOO is een betrouwbare, deskundige partner en dient als één centraal aanspreekpunt namens ondernemers.

Meer weten?
LinkedIn - PVOO bedrijfspagina
LinkedIn - PVOO Kennisgroep
Instagram
Website
Copyright © 2022 PVOO, Alle rechten voorbehouden. 
Je ontvangt deze e-mail omdat je (oud) lid bent van PVOO.
 

Neem contact met ons op:
Platform Voor Ondernemers Oegstgeest
info@pvoo.nl

Voorkeuren aanpassen:
Je kunt hier je gegevens updaten of je hier uitschrijven van deze mailinglijst.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PVOO · Greet Koemanplein 21 · Oegstgeest, Zuid-Holland 2343 PB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp