Copy
Bekijk deze e-mail in je browser

Nieuwsbrief PVOO - maart 2022

Beste leden,
 
Het kan weer: onze agenda’s mogen gevuld worden met fysieke bijeenkomsten. En daar maken we dan ook direct en gretig gebruik van. Helaas moeten we concluderen dat we iedere bijeenkomst te maken hebben met no-show. Dit kan en mag geen trend worden: locaties houden rekening met uw komst, drankjes en hapjes zijn ingekocht en moeten worden betaald. Bent u onverhoopt verhinderd? Meld u zich dan (tijdig) af voor de bijeenkomst door een e-mail te sturen naar: info@pvoo.nl. En wilt u aanwezig zijn? Meld u zich dan tijdig aan via het registratieformulier. 

Namens het bestuur van het PVOO

Terugblik: politiek debat
Op woensdag 2 maart was er in het Dorpscentrum het politiek debat. Hier presenteerden de lokale partijen zich met hun speerpunten. Onze ondernemers waren in de gelegenheid de woordvoerders vragen te stellen naar hun onderscheidende vermogen. Een prima gelegenheid om je politieke keuzes te bepalen of (her)bevestigd te krijgen.
Bijeenkomst met Edwin de Wolf
Een dag later op donderdag 3 maart het langverwachte en al twee jaar uitgestelde optreden van onze spreker Edwin de Wolf die een inspirerend verhaal bracht over zijn doorzettingsvermogen als oorlogsslachtoffer. Hij nam (en neemt) deel aan de Invictus Games en vertelde zijn persoonlijke verhaal. Zijn boek: 'kampioen op één been' was met korting voor PVOO leden te koop. 
Bijeenkomst koop- en winkelgedrag
En er volgen meer bijeenkomsten. Dorpsmarketing Oegstgeest kondigt een bijeenkomst aan op maandag 11 april in het Hilton Oegstgeest waarin de resultaten naar het koop- en winkelgedrag toegelicht worden. Meer informatie en aanmelden kan via Marjolijn van der Jagt.

Save the date: PVOO bijeenkomsten

Noteer alvast donderdag 7 april 2022. Dan zijn we te gast bij onze ondernemers Transport Keijzer Warmond en Noordman Hout op industrieterrein de Boeg. Een goede gelegenheid hun ondernemersverhalen te horen en bedrijven te bezoeken. De uitnodiging volgt volgende week. Op donderdag 12 mei 2022 staat onze algemene ledenvergadering op de agenda bij Kasteel Oud Poelgeest. Meer informatie volgt na onze volgende bijeenkomst. 
Laat digitalisering voor je werken
Op 3 februari 2022 vond de presentatie plaats met de vraag hoe je als ondernemer de digitalisering voor je kunt laten werken. Nu komen ook de voortgangsberichten van dit project bij ons binnen. Via onze website goed te volgen. Ondernemers kunnen zich ook bij Economie 071 melden en informatie verkrijgen. Zo komen er vouchers van €1.000, - beschikbaar en kunnen aanvragen voor coaching en inspiratie daar worden neergelegd.
Vraag de voucher aan
Ondernemersbelangen
Van MKB Nederland ontvingen wij informatie over hun inspanningen om ondernemersbelangen bij de overheid en politici onder de aandacht te brengen. Zo roepen zij op om de enquête in te vullen over de regeldruk. Wij ondersteunen uiteraard jullie deelname aan hun ondernemerspanel. Vul hier de enquête in.
Brochure ondernemerspanel

Over PVOO: Hét Platform voor Ondernemers uit Oegstgeest

Sinds 2003 heeft Platform Voor Ondernemers Oegstgeest een groot netwerk met meer dan 200 leden opgebouwd. PVOO is een betrouwbare, deskundige partner en dient als één centraal aanspreekpunt namens ondernemers.

Meer weten?
LinkedIn
Facebook
Website
Copyright © 2023 PVOO, Alle rechten voorbehouden. 
Je ontvangt deze e-mail omdat je (oud) lid bent van PVOO.
 

Neem contact met ons op:
Platform Voor Ondernemers Oegstgeest
info@pvoo.nl

Voorkeuren aanpassen:
Je kunt hier je gegevens updaten of je hier uitschrijven van deze mailinglijst.