Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti
View this email in your browser

Vrei sa fii la curent cu recomandarile noastre zilnice?
Apasa pe Like si urmareste-ne pe Facebook!


Like https://www.facebook.com/gokidro/ on Facebook

Se apropie weekendul şi ne pregătim de ieşiri. Vremea va ţine cu noi, nu va mai fi gerul din zilele trecute. Bineinţeles şi în acest weekend ne bucurăm de săniuş şi de patinoarele din Bucureşti. Vezi ce facem cu copilul în Bucureşti în weekend 21-22 Ianuarie, recomandările noastre de evenimente pentru copii şi părinţi.
 
CITEŞTE ARTICOL

Copilul tău petrece mult timp filmând și fotografiind cele mai năzdrăvane momente și se visează regizor? Dacă are vârsta cuprinsă între 9 și 14 ani, ajută-l să transforme “joaca de-a regizorul” într-o pasiune! În 19 ianuarie STEP IT Academy te invită la Masterclass-ul Gratuit „Cum să devii un youtuber de succes”. Copiii de 9-14 ani învaţă trucuri pentru a avea un canal de youtube popular!
 
DETALII EVENIMENT

Pentru acest weekend va propunem o mini petrecere asa ca de sambata seara: un spectacol de magie pentru copii, sustinut de Teomagic Show! Evenimentul se adreseaza in special copiilor dar totodata ofera si 2 ore de timp liber si relaxare parintilor.
 
DETALII EVENIMENT

Casuta Aventurilor vă invită la spectacolul pentru copii de 1-3 ani intitulat Hartii jucarii, sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga.
 
DETALII

Cine nu cunoaste povestea celebra a lui Ion Creanga, atunci trebuie sa vada acest spectacol MiniArtShow, iar cei care au citit povestea pot să se distreze şi să danseze pe ritmuri 100% româneşti. Danila Prepeleac este un spectacol creat pentru întreaga familie.
DETALII

Tăpuşele ne invită la un spectacolul atelier pentru copii de 1-4 ani: Poveştile pantofăresei. Pantofăreasa veselă te aşteaptă să-ţi spună poveşti pantofăreşti. În atelierul ei găseşti fel de fel de încălţări şi fiecare are câte o poveste.
 
DETALII SPECTACOL

Unde este o zânișoară drăgălașă care trăiește într-un palat de cristal, sub apa unui pârâu de munte. Ea este prietenoasă și dornică să zburde împreună cu vietățile pădurii dar această dorință de a cânta și a dansa mereu îi va aduce și necazuri. Iarna micuței Unde, un spectacol de duminică la Lente.
DETALII SPECTACOL

Haideți să facem împreună pastă de dinți pentru prietenii noștri elefanții! Dacă vă plac elefanții, sigur vă veți împrieteni și cu lungii șerpi multicolori pe care îi vom crea! Clubul Copiilor Isteți vă invită la al saselea modul al atelierelor Experimente cu reacție și distracție.
AFLĂ MAI MULTE
De ce vitamine şi minerale au nevoie copiii,
în funcţie de vârstă


Inainte de a invata alfabetul, copiii au nevoie si de vitaminele A, B, C, dar si de alti micronutrienti  care ii ajuta sa se dezvolte sanatos si armonios. Care sunt insa vitaminele si mineralele esentiale de care au nevoie si cum ar trebui ele sa fie dozate in functie de stadiul de dezvoltare?
CITEŞTE ARTICOL

Tehnică, creativitate, lucru cu volumele și tradiția unui meșteșug de mii de ani cu unul dintre cele mai simple materiale – lutul, aceasta presupune cursul de sculptură și modelaj pe care vi-l propune Casa Pixie.
 
AFLĂ MAI MULTE

Se deschide un nou sezon al atelierelor de dezvoltare a inteligenței emoționale, la Clubul Copiilor Isteți! Copilul tău își va antrena mintea, își va descoperi și conștientiza emoțiile, dar va învață să le și gestioneze.
 
AFLĂ MAI MULTE
VIDEO. Cum Afectează Sănătatea Traumele din Copilărie. Studiu
VIDEO. Un Nou Tip de Şcoală, în care Munceşti Învăţând şi Înveţi Muncind. 
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 SC Go Angel Media SRL, All rights reserved.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro
dezabonare de la newsletter    editeaza profilul tau

Adresa noastra este: GO ANGEL MEDIA, Intrarea Odobesti nr 1, Bl Z2, Sc 2, Ap 24, Bucuresti.
Go Angel Media SRL este operator de date cu caracter personal având numărul de înregistrare 33291 din 2014.
Ai primit acest newsletter in urma abonarii tale pe site-ul nostru www.gokid.ro Pentru dezabonare click aici.