Copy
Lees a.u.b. eerst even deze nieuwsbrief voordat je naar de studio komt.
Bekijk deze email in uw browser

Eindelijk is het zover! Op 1 juli mag de studio weer open!


Op 1 juli is de heropening en zoals je aan de foto ziet, heeft de studio een metamorfose ondergaan. Niet alleen is alles op veilige anderhalve meter afstand, maar er is ook een speciale geavanceerde luchtreiniger met HEPA-filter in de studio die zelfs virussen doodt. Daarnaast hanteren we strenge protocollen, ventileren via de ramen met verse buitenlucht, staan er overal pompjes met desinfectant, is er meer tijd tussen de lessen en zijn er minder deelnemers in de studio aanwezig. We reinigen alles heel goed en voor de groepslessen Wall Tower en Trio Reformer/Tower lessen wassen we na gebruik elke dag grondig de Double Pair Loops. De nieuwe Wall Tower groepslessen zijn uniek in de regio; nergens kan je zo voordelig deze super leuke en fantastische lessen volgen. Voor nieuwe klanten hebben we een leuk proefaanbod voor de Wall Tower lessen en de trouwe leden mogen met hun groepsles mat-pakket tot 1 september voordelig deze lessen boeken. Let op: lees de pagina met protocollen zorgvuldig door. Realiseer je dat je je aan de regels dient te houden en bijvoorbeeld schone sokken mee brengt naar de studio om ze pas daar aan te trekken. Wij doen er echt alles aan om veilig te werken en vragen jullie vriendelijk daaraan optimaal mee te werken. Hartelijk dank alvast! 
 
Neem schone sokken mee naar de studio!
 

Voordat je gaat reserveren vragen we je om eerst de protocollen te lezen; de protocollen-pagina krijgt regelmatig een update vanwege voortschrijdende inzichten. Zoals dat je nu weer wel van het toilet gebruik mag maken, maar daarna reinig je zorgvuldig alles waar je mee in aanraking bent geweest.
We houden ons strikt aan de landelijke richtlijnen om mede een 2de Corona-golf te vermijden. Daarnaast riskeren we een boete als wij of onze klanten zich niet aan de regels houden. 
We raden je aan de online lessen te blijven volgen als je de regels om welke reden dan ook niet wilt/kan opvolgen. Of omdat je het nog te eng vindt. 

Check je credits
 
Je ontvangt altijd tijdig een mail met een herinnering dat je nog enkele credits op je rittenkaart hebt. Het is aan te bevelen tijdig in actie te komen. Als je een rittenkaart hebt gekocht en je hebt al je credits gebruikt, zorg dan op tijd dat je weer een nieuw pakket koopt. Met name voor leden die zich in een vaste groep hebben laten plaatsen, is het verstandig om tijdig een nieuwe kaart aan te schaffen. Als je kaart op is en je volgt een les zonder pakket, dan ontvang je een factuur voor een losse les. Meestal is die duurder dan een pakket-les.
Nieuw: Wall Tower groepslessen! 
 
Op deze pagina lees je meer informatie over de nieuwe groepslessen Wall Tower. Ook zie je een paar korte video's om een beeld te krijgen van wat we zoal gaan doen in de les. Met je rittenkaart of abonnement groepsles mat (niet de online rittenkaart) kan je tot 1 september de Wall Tower groepslessen boeken. De lessen zijn in één woord: GEWELDIG!
Online lessen blijven; buitenlessen vervallen 
 
Vanaf 1 juli worden geen buitenlessen meer gegeven, maar blijven 3 online lessen standaard op het rooster. Op maandag 7.00 en 9.15 uur en op donderdag 18.00 uur. Over de Online lessen komt in een van de volgende nieuwsbrieven meer informatie.  
Proefpakket Wall Tower
 
Voor nieuwe klanten is er een proefpakket ter kennismaking van 3 Wall Tower groepslessen die je kunt volgen op de dinsdag en donderdag om 10.30 uur en op vrijdag om 8.15 en 9.15 uur. De kaart is 5 weken geldig en biedt ook nog een voucher als er interesse is voor nog meer Wall Tower lessen. Check het proefpakket Groepsles Wall Tower uit.
In augustus geen studio-les op donderdag en vrijdag

Op de donderdagen in augustus blijven de Online lessen om 18.00 uur gehandhaafd, maar de studio-lessen zijn op donderdag en vrijdag van het rooster gehaald. De credits van de mensen die hadden geboekt, zijn weer terug gestort. Op beide dagen neemt  Marjolein een soort time-out om even tot rust te komen na zeer enerverende maanden. Op het rooster tref je genoeg  andere lessen om aan je wekelijkse training te komen. 
Liever in een vaste groep?

Wil je graag elke week op dezelfde tijd/dag de les volgen? Mail ons met als onderwerp vaste groep als je standaard in een vaste groep wilt trainen. Als de groep dan nog niet vol is en jouw pakket laat dit toe, dan regelen we dat. Let op: dat kan alleen als je daadwerkelijk elke week standaard op hetzelfde tijdstip en dag die les kan volgen. Is dat niet het geval, dan kan je beter de lessen handmatig reserveren. Je dient je lessen ook altijd zelf op tijd te annuleren. Over het algemeen is het te adviseren alleen een verzoek in te dienen om voor vast in een groep gezet te worden, als je een abonnement hebt.
Online rittenkaart uitsluitend voor online groepsles mat.

In de shop is een speciale rittenkaart te koop uitsluitend voor de online lessen; dus deze rittenkaart kan je NIET gebruiken voor de lessen in de studio of de buitenlessen. Het pakket wordt gretig gekocht door degenen die tot grote tevredenheid een of meerdere keren per week de online lessen volgen.
Alsjeblieft zorgvuldig reserveren 

Boek je lessen alsjeblieft zorgvuldig. We vragen je om niet lukraak te reserveren als je niet zeker weet of je daadwerkelijk kan komen. Nu er minder plekken zijn in de studio, zullen we streng optreden als er niet zorgvuldig wordt omgegaan met de aangeboden plekken. Het is namelijk zuur voor degene die graag had willen komen trainen, maar niet kon reserveren omdat de les vol zat. Na maandenlange sluiting is het daarnaast voor ons erg belangrijk weer wat omzet te draaien. We vragen jouw begrip en medewerking daarvoor. Hartelijk dank voor je begrip! 

Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Website
Website
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
YouTube
YouTube
Copyright © 2020 Pilates Studio van Sonsbeek, All rights reserved.


Leidsewallen 3A, 1e etage, 2712BW Zoetermeer

update uw voorkeuren of schrijf u uit

Email Marketing Powered by Mailchimp