Copy
Si no veus correctament aquest email si us plau fes clic aquí

Benvolguts/des

Amb l'arribada de la Covid vam ajornar aquest Converses per mesures de seguretat. Reprogramem de nou l'activitat i parlarem sobre el dret a morir dignament, una qüestió complexa que provoca debat social. Darrerament, en el nostre entorn s'ha començat a reivindicar el dret de tota persona a decidir lliurement sobre el final de la seva vida, posant de manifest per tal fi la necessitat de revisar el nostre codi legal vigent. Per afegir-nos a aquest debat, des de Sant Pere Claver hem convidat a dos representants de l'associació Dret a Morir Dignament (DMD) perquè ens ofereixin una visió sobre l'estat actual d'aquest tema i ens expliquin quines són les seves principals línies d'actuació.

Us hi esperem!

Dijous 26 de novembre 2020, 18:30h


Ponents:

Dra. Gloria Cantarell Barella
Metgessa especialista en Cures Pal·liatives. Voluntària de l'associació Dret a Morir Dignament (DMD), membre de l'Equip Assessorament Personalitzat i coordinadora del grup Salut de DMD.


Cristina Seoane Hening
Psicoterapeuta, especialitzada en final de vida. Voluntària de DMD, membre de  l'Equip d'Assessorament Personalitzat i co-coordinadora del grup Salut de DMD. DMD.

 

*Cal inscripció prèvia. Aforament limitat.

Inscriu-te gratis

📍Connexió


Plataforma ZOOM

S'enviarà l'enllaç d'accés a totes les persones inscrites prèviament. La sala virtual s'obrirà a les 18:15h. L'aforament és limitat. Cal descarregar-se l'APP de ZOOM.

Més informació:
Institut Docent i Recerca · info@spcdocent.org · www.spcdocent.org
Segueix-nos a les xarxes!
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn
Facebook Facebook
YouTube YouTube
Instagram Instagram
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2020 Fundació Sant Pere Claver, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.