ÀFORA-FOCUS
Dimecres 15 de juny
Àfora Focus presenta el I Congrés Internacional d’Espectadors de Teatre
Barcelona, 15 de juny del 2022

Avui s’ha presentat al Teatre Romea de Barcelona el I Congrés Internacional d’Espectadors de Teatre. La nova i pionera proposta d’Àfora Focus, hub del pensament del Grup Focus, que posa en el seu eix vertebrador als espectadors, a qui pretén posar cara i donar veu, fent-los protagonistes d’un Congrés únic al món.  

L’acte ha estat presidit per Daniel Martínez de Obregón, President del Grup Focus, que ha remarcat que es “tracta d’un congrés de, per a i pels espectadors de teatre”.  

L’ha acompanyat Pepe Zapata, comissari del Congrés Internacional, que ha destacat que hi participaran uns 50 congressistes i personalitats convidades de més de 25 països diferents. 

El Congrés es durà a terme a la tardor del 2022, 

del 24 al 26 d’octubre en el Teatre Romea 

Aquesta nova iniciativa compta ja amb la confirmació tant d’espectadors convidats de tot el món com de ponents experts en la matèria com: Antonella Broglia, d’Itàlia; Zavel Castro, de Mèxic; Katya Johanson, d’Austràlia; Roger Bernat i Antonio Monegal, de Catalunya, entre d’altres. 

En aquesta primera edició, el Congrés abordarà temàtiques relatives a la diversitat, la participació i la transversalitat dels públics de les arts escèniques en diferents formats (conferències, tallers,  sessions plenàries, visites, accions artístiques, etc.)  que es duran a terme al llarg de les tres jornades i el Congrés culminarà amb la creació i lectura del Manifest de Barcelona d’Espectadors de Teatre.  

El Congrés va dirigit a espectadors teatrals (representants d’associacions, amants de les arts escèniques, responsables de projectes), a creadors i artistes interessats a conèixer i enfortir les motivacions dels espectadors, a administracions públiques (responsables de polítiques culturals), a gestors culturals, a investigadors i consultors experts en anàlisis d’audiències.  

Tindrà lloc de forma presencial al Teatre Romea i es podrà seguir en streaming a través de la plataforma immersiva online creada especialment pel Congrés. 

 

Avui també s’ha obert el període d’inscripcions al Congrés i tota la informació es pot trobar al web https://www.aforafocus.cat/congresespectadorsbcn

Les llengües oficials del congrés seran el català, el castellà i l’anglès.  

MATERIAL DE PREMSA
Per a més informació:
 
ÀFORA FOCUS
Griselda Massó
Cap de relacions públiques i comunicació corporativa 
afora@grupfocus.cat

PREMSA FOCUS
Helena Gràcia 

premsa@focus.cat

Tel. 93 309 75 38 | www.focus.cat/press
Veure en el navegador aquí
Copyright © 2022 Grup Focus. Tots els drets reservats.

Des del Grup Focus considerem que vostè té dret a conèixer el tractament que es dóna a la seva informació. Per aquest motiu, el convidem a consultar la política de privacitat de l'organització. 

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, actualització o, si escau, cancel·lació de les seves preferències enviant un e-mail a info@grupfocus.cat.






This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Grup Focus · C. Àvila, 149-155 · Barcelona, Catalunya 08018 · Spain