Reacties graag naar info@galeriebiancalandgraaf.nl
View this email in your browser
Beste vriend van de galerie,

In deze nieuwsbrief een korte terugblik op REALISME en  vooruitblik naar ARTBREDA, dé toonaangevende Kunst- Antiek en Designbeurs van het zuiden.
De kunstenaars van wie wij recent werk tonen op ArtBreda: George De Decker (B), Anneke Elhorst, Jan de Graaf, Peter Hiemstra, Gerard Höweler, Mirian Jacobs, Annette Jalilova (FR), Saskia Pfaeltzer, Gérard Redoulès (FR), Hans Rikken, Michael Ryan, Nora Tholhuijsen, Linda Verkaaik en Henk Visser. In aanloop naar de beurs zullen een aantal van deze werken al op de blog geplaatst worden.

Met veel enthousiasme kijk ik uit naar deze beurs die plaatsvindt van 5 t/m 12 april, voor de tweede keer op het Chasséveld in het hart van Breda. De eerste editie van de beurs voor Kunst, Antiek en Design is zowel deelnemers als publiek als zeer waardevol en geslaagd ervaren. De kwaliteit van het aanbod was hoog en veelzijdig. Ik zie er naar uit een ieder hier weer te ontmoeten. Voor meer informatie kijk ook op de website www.artbreda.nl

Geinspireerde groeten en wellicht tot in Breda, in standnr 19!


 
REALISME2015 Ook dit jaar kijk ik terug op een prettige deelname aan dé beurs voor hedendaagse figuratie REALISME. De beurs was drukbezocht. In de stand was er beide vernieuwing en vertrouwd werk van de bekende kunstenaars, wat goed is blijft goed. Zoals het werk van Saskia Pfaeltzer, terug van weggeweest. Ook wandtapijten van Linda Verkaaik spraken aan in vorm en functie. Op de Facebook pagina staat een indruk van de presentatie.
ATELIERBEZOEK

Mocht u zich willen aanmelden voor een atelierbezoek aan een bepaalde kunstenaar als preview voor ARTBREDA, laat mij dit dan graag vrijblijvend per mail weten. Dan kunnen we de mogelijkheden hiervoor bespreken.
BEMIDDELING BIJ VERKOOP

Hierbij wijs ik graag nogmaals op de mogelijkheid van bemiddeling bij herverkoop van ooit in de galerie aangekocht werk. Een gedeelte van de
blog is hiervoor ingericht, hier staan de werken afgebeeld die momenteel worden aangeboden.
GALERIE BIANCA LANDGRAAF
T 035 5335987
E info@galeriebiancalandgraaf.nl
W www.galeriebiancalandgraaf.nl

Lid Nederlandse Galerie Associatie- NGA.
Kunstkoopregeling van het Mondriaanfonds

 
Website
Website
Email
Email
LinkedIn
LinkedIn
Facebook
Facebook
Copyright © 2015 Galerie Bianca Landgraaf, All rights reserved.