Copy


 
View this email in your browser

NIEUW

In onze salon in Hierden kunt u deze winter weer terecht voor huidverbetering en definitief ontharen. Maar wist u dat het sinds kort ook mogelijk is een pedicurebehandeling te boeken bij PUUR-aandacht voor jezelf?

In onze salon komt u  direct tot rust en kunt u nu ook even helemaal ontspannen terwijl uw voeten heerlijk behandeld worden.

Voeten verdienen de aandacht maar wanneer doet iedereen dat eigenlijk?
Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt? Met een goede, regelmatige verzorging van de voeten zijn deze problemen te voorkomen. Geef uw voeten de aandacht die ze verdienen!

Kom gerust ook eens langs in de salon voor een pedicure-behandeling en ervaar het zelf. 

ACTIE

U kunt deze maand heel voordelig bij ons terecht voor hannah-producten.

Tot ziens!
Janette Timmer-Epe


PUUR-aandacht voor jezelf

HUIDCOACH  PEDICURE DEFINTIEF ONTHAREN
ACTIE VAN DE MAAND BIJ PUUR

ACTIE bij PUURaandachtvoorjezelf 

deze actie loopt t/m 5 december of zolang de voorraad strekt

meer lezen

Vier keer per jaar 

hannah is van mening dat het belangrijk is dat je vier keer per jaar je huid klaar maakt voor de seizoenen. De behandeling in de salon is de voorbereiding - stimulans van de cellen -  op het nieuwe seizoen. Thuis ga je dan verder met de juiste producten voor jouw huid, ter ondersteuning.

Huidverzorging in de winter

In de winter krijgt je huid heel wat te verduren, vooral je gezicht en je handen. Dit komt onder andere door (ijskoude) regen, gure wind en een loeiende verwarming. PUUR geeft je een aantal tips hoe je je huid ook in de herfst mooi en stralend houdt. [Meer lezen ...]

CLEANSING OIL VAN HANNAH 
Aanvankelijk staan we hier wat skeptisch tegenover: onze huid schoonmaken met reinigingsolie. Zeker als je al van nature een wat vettige huid hebt staat het idee je waarschijnlijk tegen, nietwaar? Olie klinkt inderdaad eng: maar het gaat om droge olie, die laat geen vettige laag op je huid achter.
 

Waarom elke vrouw cleansing oil moet proberen!


Vrijwel alle huidtypes profiteren van reinigen met olie. Wat de benefits precies zijn? Wanneer je de reiniger in de huid masseert, binden de oliën in de cleanser zich aan onzuiverheden. Ze trekken als het ware het vuil mee uit de poriën zonder deze te verstoppen.  Ook voorkomt de olie het uitdrogen van de huid, die diep gereinigd, zacht en gehydrateerd achterblijft. Dat voel en zie je! Het is niet voor niets dat cleansing oils razend populair zijn in Azië, waar vrouwen relatief veel aandacht aan hun huid besteden.  Inmiddels zijn ook veel klanten van PUUR verknocht geraakt aan deze reinigingsmethode.

Mocht je nu heel benieuwd zijn geworden of jouw huid hier ook zo blij van wordt, probeer dan een kwalitatieve olie, bijvoorbeeld de Cleansing Oil van hannah. Deze neem je na het inmasseren af met behulp van een natte warme handdoek. Eigenlijk wordt het reinigingsproces op deze manier een heel fijn verwenmoment, zeker tijdens de koudere dagen nu!

Share
Tweet
Forward
meer informatie vind je op PUURaandachtvoorjezelf.nl


hannah behandeling

zo ziet de behandeling er uit ...

hannah bindweefselmassage

Ik zag er een beetje tegenop, ik dacht echt dat het pijn deed, maar het valt mee. Op sommige plekken zit het bindweefsel aan de huid vast, hier wordt hij los gemasseerd en kan het dan even ‘pijn’ doen. Het gehele gelaat en decolleté wordt meegenomen. Janette heeft een milde bindweefselmassage bij mij gedaan, hij kan nog steviger. Er wordt met de bindweefselmassage een rollende knijpende beweging gemaakt. Op plekken waar het vastzit wordt er even een trekkende beweging gemaakt om deze extra los te maken. Na de bindweefselmassage komt er een warmtekompres op je gezicht. Dat voelt weer fijn aan. Mijn huid wordt weer opgefrist met Vitamin Complex en Skin Elixer. Je moet het ondergaan om te voelen hoe geweldig dit allemaal aanvoelt voor je huid.
Deel
Tweet
Mail
AfSPRAAK MAKEN?
Bel 06 53 42 68 86
PUUR aandacht voor jezelf op Facebook
Website
E-mail
Copyright © 2016 *|TOP-DESIGN|*, All rights reserved.


Wijzigingen aanbrengen in de ontvangst van de nieuwsbrieven van PUUR?
U kunt uw voorkeur wijzigen of zich uitschrijven voor deze mailing.

Email Marketing Powered by Mailchimp