Copy
Op een prachtig mooie locatie in Waddinxveen ontwikkelen we ‘Wonen in het Park Waddinxveen’ in de levendige, nieuwe woonwijk Triangel. Twee stijlvolle gebouwen met elk 23 appartementen, 2 penthouses en voor beide de halfverdiepte parkeergarage. Elk appartement en penthouse wordt voorzien van een ruim terras of balkon en direct naast de deur geniet u van een gemeenschappelijke tuin. Ook het park is heel dichtbij; heerlijk! Nu u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsberichten kunnen we u regelmatig informeren over de voortgang. Vandaag het eerste nieuwsbericht met een korte update over de laatste stand van zaken.

Van idee naar realisatie


In deze fase van het ontwikkelproces wordt er achter de schermen hard gewerkt. De bouwkundige tekeningen en berekeningen zijn bijna klaar voor het indienen van de bouwaanvraag. Gezien de grootte en complexiteit van het project heeft dit tijd nodig. Het voornemen is om net na de bouwvakantie de bouwvergunning in te dienen.

Ook zijn we met de gemeente druk bezig om de landschappelijke invulling verder uit te werken. Vanuit de visie van het Engelse, glooiende landschap zal er gewerkt worden naar een inrichtingsplan met de daarbij behorende (technische) stijlkenmerken. U kunt hierbij denken aan een besloten geheel rondom een open, groene ruimte met de sfeer van een romantisch Engels buurtschap. De glooiing draagt bij aan een ruimtelijk effect. De beplanting zal zo zijn dat dit bijdraagt aan de biodiversiteit. Zo kunt u hier straks volop genieten van de vogels, vlinders en andere dieren, mooie siergrassen en bloeiende beplanting. Een mooie groene omgeving voor mens en natuur.

Voorbereidingen start verkoop


Aansluitend wordt de start verkoop van de 50 appartementen en penthouses voorbereid. Hiervoor zullen verkooptekeningen, impressies, contractstukken, een technische omschrijving en verkoopdocumentatie opgesteld worden. Een intensief, secuur maar ook heel leuk proces. Deze uitgebreide informatie zal ruim voor de start van de verkoop op de website geplaatst worden. Zo kunt u zich goed voorbereiden en het appartement of penthouse kiezen waar u al jaren naar uitkijkt.

De verwachting is om nog voor het eind van dit jaar in verkoop te kunnen gaan!

Wonen in het Park Waddinxveen


Centraal gelegen in het Groene Hart
 
Ruime opzet en levendige omgeving
 
Dichtbij winkels en openbaar vervoer
 
Duurzaam, nieuw, luxe en comfortabel
 
Vrije sector koopappartementen en penthouses
 
Woonoppervlaktes vanaf circa 78 tot 152 m²

Hartelijke groet,
het team van Wonen in het Park Waddinxveen
Website Website
Facebook Facebook
Instagram Instagram
MAKELAAR


018 270 06 220182 53 84 00  
 
ONTWIKKELING & REALISATIE

Copyright © 2021 Wonen in het Park, All rights reserved.

 
Bekijk deze mail in uw browser | Update uw gegevens | Schrijf u uit
Email Marketing Powered by Mailchimp