Copy
Nieuwsbrief
28 oktober - 9 november 2016
HET RODE HEMELWANDELAAR LEVENSPAD
28 oktober - 9 november 2016
Vandaag begint het Rode Hemelwandelaar levenspad. Dit levenspad nodigt je uit van het leven een feest te maken. Je mag écht doen wat je fijn vindt, waar jij blij van wordt en energie van krijgt. Maar je moet er wel zelf voor in actie komen.

Zijn er dingen die je zou willen doen maar waaraan je almaar niet toekomt, terwijl je weet dat je er blij van wordt? Wil je beginnen aan iets nieuws, een ommekeer bewerkstelligen, maar weet je iedere keer weer voor jezelf een hindernis op te werpen waardoor je er niet aan begint?

Misschien ken je de uitspraak ‘Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen’. Het Rode Hemelwandelaar levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij je eigen slingers ophangt in het leven.

Ik wens je een feestelijk levenspad toe!
Elvira van Rijn

Artikel met DNAfirmaties bij het Rode Hemelwandelaar levenspad
Tips voor wie is geboren in het Rode Hemelwandelaar levenspad
VANDAAG START ER EEN NIEUWE E-WENSCURSUS
Hang je eigen slingers op van 28 oktober - 18 december
Het zijn pittige tijden momenteel. Op allerlei manieren worden we geconfronteerd met oude patronen en oude pijn. Bewustzijn is de sleutel om de regie van je leven in eigen hand te houden. Dat doe je door uit oude patronen te stappen en pijn te laten oplossen. De grote vraag is HOE doe je dat? Daarvoor is geen standaard recept. Wel reikt de Tzolkin ons een bruikbaar kompas aan in de vorm van de dagenergie. De zegels en tonen wijzen ons elke dag de weg naar onze kracht en naar lichter leven.

Volg je al een tijdje de dagenergie op de app of via de artikelen van de nieuwsbrief en wil je een volgende stap maken? Doe dan mee met de e-wenscursus. In dit 52 daagse programma ervaar je het ritme van de zegels, tonen, levenspaden en werk je met de energie van wensdag. Je krijgt niet alleen informatie maar ook liedjes, filmpjes en oefeningen aangereikt en houdt een logboek bij van je eigen ervaringen. Dat is echt nodig om de soms subtiele aanwijzingen van de kalender te kunnen herkennen. Deze cursus gaat over de volgende vier paden:
  1. Het Rode Hemelwandelaar levenspad
  2. Het Witte Wereldoverbrugger levenspad
  3. Het Blauwe Storm levenspad
  4. Het Gele Mens levenspad
Je kunt je vandaag nog aanmelden. Dan ontvang je vanaf morgen de mails, inclusief die van vandaag en ontvang je zo snel mogelijk het pakketje met logboek en cursusmateriaal per post. Lees meer en bestel
 
     
GROEI MET EEN PERSOONLIJK PROFIEL EN WORKSHOP
De barrières die in je leven spelen zitten soms heel diep ingeworteld en is lastig om in het dagelijks leven doorheen te breken.
De Maya wijsheid profielen bevatten een schat aan wijsheid over jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en drijfveren in de vorm van informatie en oefeningen. In elk profiel wordt een ander deel van jou belicht om tot nieuwe inzichten te komen. Door bewust te worden van de lichte- en schaduwzijden van jezelf, kun je deze beter herkennen en op inspelen in dagelijkse situaties. Dat maakt het leven een stuk makkelijker!
De workshops zijn er voor thema’s in je leven of onderwerpen waarbij je extra handvatten of inzichten nodig hebt om je verder te brengen. Wil je een doorbraak in je leven realiseren, patronen doorbreken, ballast loslaten zodat je vrijer kunt leven? Meld je dan nu aan.
 
Klik hier om naar de profielen en workshops te gaan.
STARTERSCURSUS ZONDAG 30 OKTOBER IN ALKMAAR
Wil je graag zelf leren werken met de Tzolkin als kompas voor je leven? Ik leer je in een dag de basisbeginselen. Voor de last minute beslisser. Meld je vandaag nog aan en doe morgen mee in Alkmaar met de starterscurus ‘Tzolkin als kompas’. Er zijn nog 3 plekken.
Kosten: € 89,- inclusief Geboorteprofiel. Meer info en aanmelden
  
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend