Copy
Nieuwsbrief
20 december 2015 - 1 januari 2016
Graag wil ik je bedanken voor jouw bijdrage dit jaar aan het lezen, leven en delen van Maya wijsheid! Ik wens je een heel fijne kerstperiode een mooie jaarwisseling en het allerbeste voor het nieuwe jaar! Deze eerste laatste nieuwsbrief van 2015 en eerste nieuwsbrief van een nieuwe Tzolkinronde is er een met een terugblik, vooruitblik en een paar heel mooie cadeautjes voor jou!
 
Kerstcadeau: teamcalculator en nieuws in de app
De afgelopen weken hebben we heel hard gewerkt aan wat bleek een favoriet te zijn van velen: de teamcalculator voor het berekenen van de energie van twee of meer mensen. Dat de nieuwe app geen teamcalculator functie meer had hebben we geweten! Gelukkig is hij weer beschikbaar. Met geen vier maar zes datumvelden. Android gebruikers kunnen de app al updaten. Voor Apple gebruikers zal het een deze dagen zover zijn.
 
Verder kun je via het menu in de app (links bovenin het scherm) zien dat er een nieuwspagina is toegevoegd aan de app. Daarop kun je actuele nieuwsberichten lezen. Geen pushberichten, maar gewoon een plek om af en toe zelf te kijken of er nog nieuws is.
 
Maya wijsheid voor je levenspad     Android app on Google Play
Maya wijsheid jaarenergie 2016: een artikel en een gratis profiel
Het komt niet vaak voor dat Kerst, oud en nieuw én volle maan samenvallen met het eerste levenspad van de Tzolkin: het Rode Draak levenspad. In heel veel opzichten beleven we momenteel een einde en een nieuw begin tegelijk. En die energie houden we in heel 2016 vast. Voor het eerst schreef ik een artikel over de jaarenergie met een bijzonder cadeau erbij.
 
Lees hier alles over de energie van het nieuwe jaar en bestel gratis het creatieprofiel van 2016.
 
 
Nieuwjaars creatieworkshop
Zet jouw koers uit voor 2016
laat oude patronen die je allang hebt herkend nu bewust achter je
 
Dan sta je met twee benen
in de nieuwe tijd
In 2016 heb je de energie mee om een kwantumsprong te maken
 
Jouw eigen doorbraak creëren
is het beste wat je kunt doen voor een betere wereld

In de Nieuwjaars creatieworkshop maak je je eigen collage voor 2016 en krijg je persoonlijke feedback op basis van jouw geboortedatum. We kijken ook naar de Specifieke patronen in het creatieprofiel van jouw leeftijdsgroep waardoor duidelijk wordt hoe jij dit jaar de kwantumsprong maakt.
 

Wo 20 januari: Leeftijdsgroep met geboortedatum vóór 29-2-1960

Do 21 januari: Leefijdsgroep met geboortedatum van 29-2-1960 tot 28-2-1964

Vr 22 januari: Leeftijdsgroep met geboortedatum na 28 februari 1964

Lees meer
DNA netwerken in Dieren op 2 januari: Witte Tovenaar toon 1
Wil je gelijkgestemden ontmoeten, samen de DNAfirmaties ervaren en ervaringen delen? De volgende DNA netwerkbijeenkomst is op zaterdag 2 januari in Dieren. Je bent van harte welkom!
 
Agenda
Gratis info bijeenkomst lees meer
19 februari Velp
15 april Velp
Cursus Tzolkin als Kompas
26 januari start in Velp
28 januari start in Velp
lees meer  
Profielenworkshops
26 februari Creatiejaarprofiel
lees meer  
e-Cursussen
10 februari e-wenscursus Rode Hemelwandelaar, Witte Wereldoverbrugger, Blauwe Storm en Gele Mens levenspad
DNA NetWerken lees meer
2 januari Dieren
6 februari Arnhem
6 maart Rheden Posbank
5 april Arnhem
Het Rode Draak levenspad: de mens als bron van creatie
20 december 2015 - 1 januari 2016
Het Rode Draak levenspad vertelt ons het verhaal van het paradijs op aarde. Een wereld waarin perfectie, harmonie, liefde, vrede en broederschap de basis vormen. Het pad herinnert ons aan de kosmische wetten, die we zijn vergeten om het paradijs op aarde te creëren.
Door je te verbinden met de bron in jezelf en je oorspronkelijke natuur word jij de bewust creërende nieuwe mens, samen met mij en alle anderen. Het Rode Draak levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij jouw creatieve bron kunt aanspreken en bewust gebruiken.
Hier lees je alle 13 DNAfirmaties en het complete artikel over het Rode Draak levenspad.
 
© Afbeelding Geertje Mol
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend