Butlletí 17.01.2017
View this email in your browser
Facebook
Facebook
Web
Web
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Hola a totes i tots amigues i amics de l'AEIRaval

Bon any! Com han anat les festes? A l'AEIRaval, carregades de sorpreses i bones notícies! Tornem amb les piles carregades i moltes coses que explicar-vos.

Vols saber-ne més? Continua llegint! 
Nadal 2016-2017
Està clar que totes i tots ens hem portat molt bé, perquè el Nadal i els Reis han vingut plens de regals, de projectes i d'amigues i amics que segueixen o comencen a treballar amb nosaltres per a aconseguir oportunitats iguals per a totes i tots! Què més podem demanar al 2017? Que seguiu amb nosaltres!
DECOREM EL LOCAL PER NADAL
FEM CAGAR EL TIÓ
QUE VENEN ELS REIS!
Treballem la discapacitat per una educació inclusiva
Des de Primera Infància treballem amb els més petits l'educació inclusiva. Com reaccionen els infants quan troben a un company o companya amb capacitats diferents? Si aprenem a entendre què és la discapacitat, serem molt més inclusius. Voleu veure algunes de les coses que estem fent?
AEIRaval y la discapacidad visual
Com treballem la discapacitat visual amb els més petits? Creem un conte per pintar adaptat!
AEIRaval y la discapacidad física
Com treballem la discapacitat física? Fem jocs adaptats a totes les capacitats!
Projecte Prometeus
Seguim avançant amb el Projecte Prometeus perquè cada vegada més joves del Raval arribin i es quedin a la Universitat. Conjuntament amb El Periódico El Raval, els instituts del barri i diferents administracions educatives (CEB, Districte de Ciutat Vella i IMEB), hem ofert espais de motivació i per compartir dubtes i impressions. Seguim treballant per la igualtat d'oportunitats!
Per un consum responsable
El grup de Grans treballa per aprendre i compartir com podem ajudar al nostre planeta amb petits gestos: estalvi d'energia, reciclatge, reutilització... Entre totes i tots podem fer molt, si som responsables!
Cine i igualtat
Des d'Adolescents, tornem a expressar-nos a través del cine. Aquest curs ens presentem al concurs (Re) Imagina't amb un curt sobre un ús no sexista dels mitjans de comunicació. Amb ganes de veure'l? Haureu d'esperar, però podeu mirar altres creacions al canal de Youtube de l'AEIRaval.
Exposició de fotografia
Al desembre, els joves de l'Aula Oberta van acollir i participar a la 1a edició de la “Mostra FotoOberta”, un concurs fotogràfic al que van presentar peces sota la premissa “Els diners no ho poden comprar”, amb 4 categories: la més nadalenca, la més crítica, la més creativa i la més divertida. Tot un èxit!
Sortida esportiva amb famílies
El cap de setmana del 26 i 27 de novembre vam fer una sortida esportiva amb famílies, dins del programa de Treball amb Famílies que desenvolupa l'AEIRaval.

Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona i la Fundació Pere Tarrés, vam passar un parell de dies a la casa de colònies La Ruca, a la comarca de Bages, compartint activitats esportives i de lleure entre famílies i infants, dinamitzades pels educadors i educadores dels centres oberts i amb resultats molt satisfactoris.

Va ser un cap de setmana molt especial i ja estem pensant en la propera activitat que puguem compartir amb les famílies!


   

           
El racó del voluntari
Avui, en aquest Racó, volem posar en valor el suport dels alumnes en pràctiques que continuen formant-se a l'AEIRaval. Sabeu que l'any passat vam tenir fins a 32 alumnes d'Integració Social, Educació Social, Pedagogia, Art-teràpia i Monitors de Lleure, entre d'altres? Des de l'AEIRaval posem tot de la nostra part perquè siguin fantàstics professionals el dia de demà, i el suport que ens donen amb els projectes és impagable! Moltes gràcies a totes i tots!
 
                         
 
El racó del col·laborador
I comencem l'any amb més sorpreses! Dos empreses amigues de l'AEIRaval han donat material informàtic a l'entitat per a poder millorar l'atenció socioeducativa a infants, adolescents i joves als projectes.

Plegats, seguim treballant per la igualtat d'oportunitats de totes i tots i sense la vostra ajuda no seria possible! De nou, MOLTES GRÀCIES!

  
Tu també vols que la teva empresa sigui una Empresa Amiga de l'AEIRaval?
Recordeu que podeu ajudar-nos a fer realitat aquests projectes i molts altres:


      
      Si voleu, també podeu fer una donació a:

 
 ES41-2100-3273-32-2200136061
o bé des del
 web
Copyright © 2017 AEiRaval, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp