Copy
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Lees online.

OLON/NLPO Nieuwsbrief - 9 maart 2017

Vacature directeur/bestuurder NLPO


De NLPO is op zoek naar een ervaren en bevlogen directeur/bestuurder (m/v) die de organisatie in de komende jaren in nauw overleg met de OLON, de lokale omroepen en alle andere belanghebbenden verder ontwikkelt tot de stabiele basis voor een betekenisvolle en perspectiefrijke lokale publieke media sector. Klik op lees meer voor de vacaturetekst. 
lees meer...

OLON ALV 8 april 2017


Zaterdag 8 april 2017 vindt de algemene ledenvergadering van de OLON plaats in het Mediacentrum op het Media Park in Hilversum. Klik op lees meer voor het concept programma en het aanmeldformulier op de OLON website. 
lees meer...

Reminder opgaveformulier inkomsten


Op 13 februari 2017 hebben alle lokale omroepen het opgaveformulier inkomsten ontvangen. Deze cijfers hebben wij nodig inzake de onderhandelingen met Buma/Stemra. 150 omroepen hebben dit formulier reeds geretourneerd, de omroepen die dit nog niet gedaan hebben ontvingen 7 maart een reminder per mail en worden verzocht dit formulier uiterlijk zondagavond 12 maart te retourneren via info@stichtingnlpo.nl.

Lokaal bereiksonderzoek


In maart en oktober kunnen lokale omroepen via de NLPO collectief lokaal bereiksonderzoek laten voeren. Een unieke kans om te achterhalen hoe het bereik is. Door het onderzoek collectief te doen, kan het kosten-efficiënt worden uitgevoerd en gerapporteerd. Klik op lees meer voor aanvullende informatie en aanmelden. 
 
lees meer...

Lokale Omroep Awards 2017


Doe mee met De Lokale Omroep Awards 2017 en laat zien welke producties jouw omroep en/of de omroepen waarmee je samenwerkt maakt/maken. Iedere inzending ontvangt een persoonlijk juryrapport met daarin tips en aanbevelingen om de producties (nog) beter te maken.
Insturen kan tot 1 april via de lees meer button.
lees meer...

Vervolgcursus E-learning Journalistieke basis 21 maart 2017


Op 21 maart 2017 organiseert de NLPO i.s.m. het Trainersburo de eerste training ‘Beoordeling en Feedback verwerkingstoetsen’  voor eindredacteuren die inmiddels met goed gevolg de (gratis) e-learning ‘Journalistieke basis’  hebben afgesloten. Zij worden opgeleid om de e-learnings van de overige medewerkers van hun omroep te beoordelen. Meer info en aanmelden e-learning via de lees meer button.
lees meer...

Storing meldingsformulier nevenactiviteiten CvdM


Mocht uw omroep in de periode tussen 28 december 2016 en 3 maart 2017 een nevenactiviteit hebben gemeld via het aanmeldformulier op de website van het Commissariaat voor de Media, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met het Commissariaat. Zij kunnen voor u nagaan, of uw melding door het CvdM is ontvangen. Klik op lees meer voor het volledige bericht.
lees meer...

Nieuwe spots OLON Redactie Service


Er is een radio- en videospot beschikbaar van de Samenwerkende Hulporganisaties t.b.v. Giro555: "Help slachtoffers hongersnood”. De spots en de daarbij behorende informatie kun je terugvinden op de OLON website. Elke nieuwe spot wordt ook via het forum aangekondigd. Alle spots kun je bekijken en downloaden door op de lees meer button te klikken.  
lees meer...
Media Parkboulevard 1 
1217 WE Hilversum
Postbus 62
1200 AB Hilversum
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt aangemeld via de website van de NLPO.
NLPO Media Parkboulevard 1 Hilversum, NH 1217 WE Netherlands

Deze email is verzonden aan <<Emailadres>>
Afmelden van deze lijst • Mijn inschrijving wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp