Editie #8 - Wat doet een Feng Shui interieur adviseur? Stem op ons.
Is de e-mail niet goed leesbaar?
In uw browser bekijken.
Nicky Beentjes

Wat doet een Feng Shui interieur adviseur?


Om lekker te kunnen wonen is de inrichting van de woning bijna net zo belangrijk als de woning zelf. Veel mensen verzorgen zelf de inrichting, maar je kunt hiervoor ook een interieur adviseur inschakelen. Toen wij hoorden van een Feng Shui interieur adviseur was onze interesse gewekt.

Om meer te weten te komen stelden we Feng Shui adviseur Nicky Beentjes de nodige vragen.

Bekijk alle tips


Stem op ons

Help ons om woning- makelaar 2013 te worden


Dit jaar doen wij mee met de verkiezing de Woningmakelaar van het Jaar.

Bent u tevreden over onze werkwijze en bent u van mening dat ons kantoor deze titel verdient? Stem dan op ons! Alvast bedankt voor de moeite.

â—¾Stem op vestiging Amsterdam
â—¾Stem op vestiging Bloemendaal
â—¾Stem op vestiging Haarlem
â—¾Stem op vestiging Heemstede
Bram Reijnders

PUUR doet kunstzinnig


In onze vestiging Haarlem Zijlweg exposeert kunstenaar Bram Reijnders diverse werken. Reijnders heeft een achtergrond in verkoop en marketing, maar besloot op zijn zeventwintigste het roer drastisch om te gooien. Hij vertrok naar Brazilië en ontdekte daar de liefde voor schilderen.


Het bekijken van de werken van kunstenaar Bram Reijnders is mogelijk tijdens kantooruren op ons kantoor aan de Zijlweg 36 in Haarlem.

Meer informatie
Nieuwbouw Overveen

Nieuwbouw Overveen

In Overveen worden op het voormalige tennispark Park Wimbledon, 28 sfeervolle nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Hierdoor ontstaat er een unieke nieuwe groene buurt vlak naast het gezellige centrum van Overveen.
Alle woningen zijn voorzien van een eigen tuin. Er is een gezamenlijk plantsoen waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en waar kinderen heerlijk kunnen spelen.

Raadpleeg onze site voor meer informatie over dit nieuwbouwproject in Overveen, of neem direct contact met ons op.

Meer informatie
Volg ons op facebook

Mis het niet: volg ons op facebook


Op onze facebookpagina publiceren we regelmatig korte interessante berichtjes over wonen en over de woningmarkt. Ook tips over veiligheid en natuurlijk veel inspiratie voor de inrichting van woningen.

Wilt u dit niet missen? Ga dan naar onze facebookpagina en klik rechtsboven op de knop Vind ik leuk. Onze berichtjes verschijnen daarna vanzelf op uw timeline.

Ga naar onze facebookpagina
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend
PUUR* Makelaars ondersteunt haar klanten graag op alle mogelijke manieren. Middels deze periodieke e-mail update houden wij u constant op de hoogte houden van zaken die er echt toe doen. Wij hopen u hiermee nog beter te ondersteunen.

Bekijk direct ons aanbod,Copyright © 2013 PUUR* MAKELAARS