Editie #11 - Gratis villa, 11 slimme apparaten voor uw woning en doe de WOZ-check.
Is de e-mail niet goed leesbaar?
In uw browser bekijken.
Foto van de gratis villa

Gratis af te halen: villa


De eigenaar van een villa in het Belgische Brasschaat wil een nieuw landhuis bouwen op zijn perceel. Kleine kink in de kabel: zijn oude villa staat er nog.
Om sloopkosten te besparen, biedt de eigenaar zijn villa nu gratis aan via de website 2dehands.be:

"Deze prachtige villa zal worden vervangen door een nieuw project. Ik geef ze daarom weg aan een kandidaat de ze wil afbreken en de materialen wil hergebruiken. Liefst om de villa integraal elders herop te bouwen."

Interesse? Vanaf juni beschikbaar.
The Internet of Things: 11 slimme apparaten voor uw woning

The Internet of Things: 11 apparaten voor uw woning


Steeds meer apparaten zijn verbonden met internet, ofwel The Internet of things. Deze slimme apparaten wisselen (onderling) informatie uit en kunnen vaak via worden bediend met een smartphone. Denk aan lampen en zelfs deurbellen die via internet zijn te bedienen.

Om u een idee te geven van de mogelijkheden voor uw woning, hebben we 11 slimme apparaten voor u op een rij gezet.

Bekijk alle slimme apparaten
 
WOZ-CHECK: bereken uw voordeel

Doe de WOZ check en bespaar!


Veel mensen ontvangen binnenkort weer de WOZ aanslag van de Gemeente. Omdat deze belastingen zijn gekoppeld aan de WOZ waarde, betaalt u meer belasting bij een te hoge aanslag. Denk o.a. aan de  onroerende zaakbelasting en rioolheffing.  Als u denkt dat uw WOZ waarde te hoog is, kunt u hier bezwaar tegen maken.

Op onze site kunt u uw WOZ-voordeel berekenen. Is dat het geval, dan kunt u onze voorbeeldbrief downloaden om bezwaar te maken.

Doe de WOZ-check
PUUR* Makelaars en Wagenhof

Samenwerking PUUR* Makelaars en Wagenhof Bedrijfsmakelaars


PUUR* Makelaars en Wagenhof Bedrijfsmakelaars hebben een strategische samenwerking bekend gemaakt.

Frederik van Till, partner bij Puur Makelaars, ziet in de samenwerking vooral kansen door de uitbreiding van het netwerk. “In het netwerk van beide organisaties zien wij dan veel mogelijkheden om elkaar aan te vullen”.

Lees verder
3D-geprint grachtenpand

Is uw volgende woning een geprinte woning?


Steeds meer voorwerpen worden geprint met een zogenaamde 3D-printer. Waarom dan ook niet uw volgende woning? Dit is geen science fiction, want in Amsterdam-Noord is namelijk de bouw van een 3D-geprint grachtenpand gestart: het 3D Print Canal House.

Voor de realisatie van dit unieke pans is een mobiele printer van 2x2x3,5 meter geïnstalleerd. 

Lees verder

 
Gratis toneelkijker

Gratis toneelkijker


Zo 9 mrt 14.30 uur | Stadsschouwburg Haarlem

Exclusief voor lezers van de PUUR* nieuwsbrief: gratis toneelkijker bij bezoek voorstelling Pulcinella & Paarse Dwazen!

Pulcinella & Paarse Dwazen (6+)
Humor, vrolijkheid en dansplezier staan bij Introdans Ensemble voor de Jeugd hoog in het vaandel. In Pulcinella & Paarse Dwazen neemt het gezelschap jong en oud mee in een clowneske wereld, waarin de liefde en andere menselijke uitspattingen tot heel wat komische verwarring en absurde situaties leidt. Pulcinella, van choreograaf Nils Christe, geldt al jaren als één van de Introdans parels. Op de gelijknamige muziek van Igor Stravinsky vertelt Christe het verhaal van de ondeugende Pulcinella en zijn vriendin Pimpinella.

Bestel kaarten via www.theater-haarlem.nl en ontvang op vertoon van deze nieuwsbrief uw toneelkijker(s) bij de kassa van de Stadsschouwburg (één uur voor aanvang geopend).
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend
PUUR* Makelaars ondersteunt haar klanten graag op alle mogelijke manieren. Middels deze periodieke e-mail update houden wij u constant op de hoogte houden van zaken die er echt toe doen. Wij hopen u hiermee nog beter te ondersteunen.
 
Bekijk direct ons aanbod van wonigen,


Copyright © 2013 PUUR* MAKELAARS