Copy
Editie #12 van 2020
Header nieuwsbrief
Bestellen in je favoriete webwinkel en daarmee ook Loenermark sponsoren? Het kan! En het kost je niets extra.

Lees hier hoe je dat kunt doen!

Uit de bestuurskamer

 
Het bestuur van Loenermark wil haar leden graag op de hoogte houden van de lopende zaken binnen de vereniging. Daarom publiceren we van iedere bestuursvergadering de zaken waar het bestuur mee bezig is op onze website. Onderwerpen die ondertussen al op de website geplaatst zijn worden in dit artikel niet herhaald.
Lees verder »
 
 

SponsorKliks opbrengst oktober

 
Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren door middel van hun reguliere internetaankopen. Wat heeft SponsorKliks vv Loenermark tot nu toe opgebracht?
Lees verder »
 
 

Opbrengst Rabobank Club Support

 
Voor Rabobank is een club zoveel méér dan een club. Daarom biedt Rabobank clubs en verenigingen een steuntje in de rug. Juist nu. VV Loenermark bedankt iedereen die op ons heeft gestemd. Met deze bijdrage kunnen wij ons bestedingsdoel realiseren.
Lees verder »
 
 

Algemene Ledenvergadering - uitgesteld

 
ALV uitgesteld Het bestuur heeft besloten dat Algemene Ledenvergadering van 27 november aanstaande niet kan doorgaan en om voorlopig geen nieuwe datum vast te stellen. Het organiseren van een fysieke bijeenkomst, waar de voorkeur van het bestuur naar uit gaat, is gezien de huidige Corona-maatregelen een onmogelijke opgave. Het organiseren van een digitale vergadering brengt een aantal organisatorische problemen met zich mee, zo zal er gekeken moeten worden hoe je kunt stemmen en van een vorm waarin je met elkaar over onderwerpen praat en besluit is digitaal zeer lastig. Er zal wel worden gekeken, als de deze situatie aanhoudt, welke (technische) zaken geregeld moeten worden om tot een digitale bijeenkomst te kunnen komen.
Lees verder »
 
 

Steun de club: Hoodie of Sweater

 
In samenwerking met 100% FOOTBALL heeft Loenermark een leuke “steun de club” actie voor haar leden: een hoodie of sweater met Loenermark logo voor slechts €30,-! Per verkochte hoodie/sweater doneert 100% FOOTBALL €10,- aan Loenermark.
Lees verder »
 
 

Samen Sterk: 't Ruifje doneert

 
't Ruifje werkt samen met pnder andere Loenermark om elkaar door de Corona tijd te komen.
Lees verder »
 
 
Editie
#12 van 2020
Kalender
Bekijk de aankomende activiteiten »
Wedstrijdprogramma
Volg ons
Heeft u een vraag of opmerking over Loenermark, deze nieuwsbrief of over iets anders? Neem dan contact op met vv Loenermark via het contactformulier op onze website.
Wedstrijdprogramma
Volg ons

Dachten we vorige week nog dat we vandaag onze eerste drie punten konden pakken tegen het eveneens laag geklasseerde Diepenveen, bleek dat hun verzoek om in een lagere klasse te gaan spelen werd ingewilligd. Op de vraag of ze misschien wel een vriendschappelijk wedstrijdje kwamen spelen antwoorden ze positief, toen plots op Voetbal.nl de melding kwam te staan dat AZC JO13-2 in onze competitie was geplaatst. Goed, Diepenveen maar even afgezegd en benieuwd of we het tegen het uit de 3e klasse kome...


Op weg naar het veld waren de ogen meer op de lucht gericht dan dat we met de wedstrijd bezig waren. Vliegtuigen die opsteken, parachutisten die de weg naar beneden zochten. De waarschuwing 'wie tijdens de wedstrijd niet op het spel let, maar in de lucht staat te staren....die wordt gewisseld', werd goed in de oren geknoopt.  We starten goed en kwamen dan ook op voorsprong. Toch gingen we met een gelijke stand de rust in, want wat hadden we een moeite met hun snelle en behendige linkerflan...

Volg ons
vv Loenermark
vv Loenermark
vv Loenermark
Jeugd vv Loenermark
G-voetbal vv Loenermark
vvloenermark.nl
Copyright © 2020 vv Loenermark, Alle rechten voorbehouden.


Afmelden voor de nieuwsbrief    Profiel updaten 

Email Marketing Powered by Mailchimp
vv Loenermark