Copy
Regionalna razvojna agencija Bačka - Newsletter
Email se ne prikazuje kako treba?
Pogledajte ga u browseru.

Poštovani/e,

RRA Bačka, u okviru  Standardizovanog seta usluga, organizuje besplatne treninge namenjene nezaposlenim licima, i fizičkim licima koja žele da započnu svoj posao;

Dvodnevna „Obuka za početnike u poslovanju”, 12 i 13.07.2016.g. sa početkom u 10,00 časova;
Dvodnevna „Obuka za početnike u poslovanju”, 14 i 15.07.2016.g. sa početkom u 10,00 časova;

Obuke se organizuju u kancelariji RRA Bačka, Bulevar M.Pupina 20/2.

Sva zainteresovana lica za učešće na obukama mogu svoje prijave dostaviti pismenim putem na adresu: milena.paravac@rda-backa.rs ili se mogu prijaviti putem telefona 021 55 77 81.
 
Copyright © 2016 Regionalna razvojna agencija Bačka

            


 
odjavite se sa mailing liste | izmenite profil 
Regionalna razvojna agencija Bačka osnovana je 28. aprila 2010. godine u Novom Sadu u skladu sa Zakonom o regionalnom razvoju i akreditovana je od strane Nacionalne agencije za regionalni razvoj. Osnivači razvojne agencije su trinaest lokalnih samouprava sa teritorije Bačke, i to: Bač, Bačka Palanka, Bački Petrovac, Beočin, Bečej, Srbobran, Sremski Karlovci, Odžaci, Kula, Vrbas, Titel, Žabalj i grad Sombor. Negujući princip javno-privatnog partnerstva, regionalnoj razvojnoj agenciji su se kao osnivači pridružili i drugi subjekti javnog i privatnog sektora: Slovan progres – Selenča, Reciklažni centar Braća Ilić – Bačka Palanka, I2R d.o.o. Novi Sad, Evropski pokret u Srbiji – Novi Sad, Centar za organsku proizvodnju – Selenča. Inicijativa za osnivanje Regionalne razvojne agencije Bačka pokrenuta je od strane opština u Bačkoj, u želji da zajednički sarađuju i realizuju međuopštinske razvojne projekte, kroz domaće i inostrane programe, a u cilju osnaživanja rada lokalnih samouprava i unapređenja opšteg društveno - ekonomskog razvoja teritorije na kojoj deluju.
Email Marketing Powered by Mailchimp